Predaj nákladných vozidiel a autobusov v Bratislave mení adresu, servisné stredisko Truck & Bus ostáva na Tuhovskej 5 v Bratislave

Predaj nákladných vozidiel a autobusov v Bratislave mení adresu, servisné stredisko Truck & Bus ostáva na Tuhovskej 5 v Bratislave

Do nového centra v Senci bude presťahovaný predaj nákladných vozidiel a autobusov. Autorizované servisné stredisko Mercedes-Benz pre nákladné vozidlá a autobusy na Tuhovskej 5 v Bratislave zostáva bez akejkoľvek zmeny, s plným rozsahom poskytovaných servisných služieb ako doteraz. Predaj a servis úžitkových vozidiel Sprinter, Vito, Citan, Triedy V a Triedy T bude naďalej poskytovaný bez zmeny na našej bratislavskej adrese.

Často kladené otázky

Áno, vaše objednávky náhradných dielov radi vybavíme.

O záručné opravy bude aj naďalej v našom autorizovanom servisnom stredisku dobre postarané.

Pre všetky prípady a situácie sme k dispozícii 24 hodín denne a 365 dní v roku.

Ako autorizovaný servis ponúkame nielen odborné opravy, ako aj komplexné spracovanie celej poistnej udalosti vrátane obhliadky vozidla.

Máte iné otázky? Kontaktujte nás

Kontaktný formulár

Podrobnosti o spracúvaní osobných údajov z kontaktného formuláru nájdete tu. Všeobecné Informácie o ochrane osobných údajov nájdete na tejto stránke.

Motor-Car sa mení na Hedin Automotive

Motor-Car je už od roku 2022 súčasťou skupiny Hedin Mobility Group – jedného z najväčších poskytovateľov mobility v Európe. Po úspešných 34 rokoch sa meníme na Hedin Automotive. Pridáme sa tak k naším kolegom z ostatných krajín v Európe a spoločne vytvoríme sieť jedného z najväčších európskych predajcov vozidiel. Naše služby môžete naďalej využívať na všetkých našich predajných a servisných miestach rovnako, ako doteraz.